Ervaar met een van de meest ervaren minnaars van Nederland, erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt

Referenties

Marijke

02/01/2020

Ik ben je dankbaar voor je aandacht, je liefde, lust, massages, je begeleiding en de heerlijke sex!

Angela

05/12/2019

Dank voor alles. Ik tril nog na. Ik voelde me echt heel mooi en vrouwelijk in jouw handen.

Barbara

12/08/2019

MAGIC!
3 jaar na het overlijden van mijn grote liefde – ruim 30 jaar mijn echtgenoot geweest- nam ik contact op met René. Ik voelde me fysiek op slot, emotioneel een wrak, fysiek onzeker, maar had zo’n behoefte om weer in de armen van een man te liggen. Hoe safe is het dan om bij een professional in de armen te liggen. Ik had met René een zeer prettig, respectvol contact vooraf aan de afspraak, maar toen de dag aanbrak, dat ik met hem de afspraak zou hebben, kon ik het niet aan. Ik raakte totaal geblokkeerd en belde af. Ik kreeg een begripvol en liefdevol mailtje terug met een mooi gedicht van René. Erg bijzonder!
Nu, na anderhalf jaar (en pas 1 date/minnaar verder), nam ik weer contact op met René. Mijn date was een enorm goede minnaar maar kwam afspraken niet na. Voor mij was het nu tijd voor een gigolo, René…
Ik maakte een afspraak en hij kon vrij snel komen. Het voelde weer doodeng en enorm spannend, maar ik wilde het ervaren, wat had ik te verliezen! We hebben eerst wat gesproken over mijn situatie … Hij nam me mee naar mijn slaapkamer; een romantische setting: kaarsjes en heerlijke muziek op de achtergrond, waar hij mijn rug eerst heel fijn ging masseren… Ik werd helemaal zen. En toen… toen werd het magic..
Ik hoefde niets te doen, ik werd op alle vlakken verwend. René heeft me alle hoeken van …mijn bed laten zien…hij nam er alle tijd voor…. Het was hemels, genieten, ik kon me helemaal aan hem overgeven. En vervolgens lag ik in zijn armen, samen te luisteren naar de heerlijke muziek.
Later hebben we nog samen wat gedronken en vertrok hij weer. De halve nacht heb ik nagenoten… ik had teveel adrenaline in mijn lijf om meteen te kunnen slapen. Het was magic! René was mijn medicijn om weer een nieuwe fase in mijn leven met veel zelfvertrouwen in te kunnen gaan. Na deze ervaring heb ik nog een paar keer met René afgesproken om de magic nogmaals te ervaren: mijn behoeften op een absoluut veilige, respect- en liefdevolle manier te bevredigen. René zorgt voor magic!

Monique

07/06/2019

Hmmmm wow. Weet jij wel wat je met een vrouw doet ?

Petra

01/04/2019

Tintel nog na maar niet zoals in begin. Moeheid heeft inmiddels toegeslagen.
Ik heb vandaag echt aan mezelf gedacht na lange tijd. Omdat ik weer wilde voelen na lange tijd niet gevoeld te hebben wat thuis niet meer kan.
Ik zat net heel hard te lachen om mezelf tav dat ik me druk heb gemaakt.
Ik ben blij dat ik de stap heb genomen. De volgende keer kom ik jouw richting op.

Christine

05/02/2019

Ik dacht dat het niet waar kon zijn, maar je bent net zo goed in bed en aardig als in de referenties op je site.

Lauren

19/01/2019

Ik zit in mn bed prachtige muziek te luisteren en denk terug aan vrijdagvaond. En dank het universum voor wat ik vrijdag weer heb gekregen en heb mogen delen met jou. Een stroom van energie golft door mijn lichaam en 2 tranen over mijn wangen. Dank dank dank.

Eva

07/12/2018

Diepst verlangen/holding space.

Op die zateravond samen met jou gebeurde er iets heel moois. Na het heerlijke rollenspel ging je mij masseren. Eerst de achterkant, waar je alle tijd voor nam. Het was heerlijk, door de volledige ontspanning gleed ik naar het “niets”. Geen gedachten. Gewoon zijn. Daarna de voorkant. Je masseerde mn buik met volle aandacht. En daar gebeurde het. Mn ademhaling werd sneller en onregelmatig en mn lichaam maakte ongecontroleerde bewegingen. Daarna tranen. Er waren geen beelden of gevoelens van verdriet. Je zei niets (zo fijn!) en ging gewoon door. Op een gegeven moment lag ik met mn hoofd op jouw borst met je armen om me heen. Ik voelde me veilig en geborgen. Nog steeds zei je niets (heerlijk). Je deed precies wat ik nodig had: door liefdevol aanwezig te zijn en niets te zeggen, creëerde je een ruimte (holding space) waarin mijn lichaam zn werk kon doen.

Een week of 2 was ik van het padje. Wat was er gebeurd? Ik had geen idee. Tot ik deze week ineens de woorden hoorde; je diepste verlangen is aangeraakt.

Het ontroert mij dat jij dit mogelijk maakt door jouw handen en je liefdevolle aanwezigheid. Ik voel een diepe dankbaarheid dat jij op mn pad gekomen bent.

Ik weet niet of je het zelf beseft, maar je bent een heel bijzonder mens lieve René!!

1 | 2 | 3 | 4